Balu Kapitány Kalandjai – A Képzelet Ereje

adta hozzá ezt a mesét ekkor: 2013, márc, 13., továbbiak: Balu Kapitány Kalandjai, Rajzfilmsorozatok

1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag
Loading ... Loading ...

Ó-i-ó, szállj fel! – éneklik a Balu Kapitány Kalandjaiban, az 1990-es évek közkedvelt Disney rajzfilmsorozatában. Most az 1. évad 24. részét hejhózhatjuk végig, mely a következő címmel jeleskedik: A képzelet erejeRebeccaKit és Lajcsi egész biztosan hálásak érte! :)

Tartalom:

Becky átadta gyerekmegőrzésre “DémonasszonyMollyt Vadmacsnak, azzal a kéréssel, hogy tartsa távol az irodától a nap hátralévő részében. A bohóckodás után VadmacsA Hókacsa Kalandjai“-ból olvasott Mollynak, aki annyira szeretett volna már havat látni, hogy megkérte Vadmacst, hogy “csempéssze” fel Balu Thembriába tartó gépére. Mikor Balu Thembriába ért megtudta, hogy a flamingós szállítmányt azért festik be kékre, hogy Cape Suzette-nek a feléért eladhassák, mint amennyiért megvették, mert ezt egyfajta hatalmi küzdelemnek gondolta a “vadkanország”.

Miközben Balu a 6 cm-es hibás parkolás miatti tucatnyi írásos bocsánatkéréseket töltötte ki, Vadmacs és Molly hógolyóztak, hóembert építettek és szánkóztak egy régi fémlemezzel. Ezt nem nézte jó szemmel a Csúszdarendőrség, így a kicsi macilányt és a butácska ezermestert bíró elé állították illegális hógolyógurítás, jogosítvány nélküli szánkóhasználat és a bíró frizurájának többrendbeli elmarasztalása miatt. Mikor a “tárgyalásra” az akarnok Spigot ezredes is beállított a koronabizonyítékkal, a hóemberrel Molly elmondta, hogy haza akarták vinni Cape Suzette-be, így 1000 évet kaptak büntetésül. Balu Vaskacskáját is kék flamingóvá festették, a papamaci szembeszegüléséért és a bíró frizurájának sértegetéséért pedig 2000 évet kapott a fagyos börtönben. Balu kapitány próbált mindenfélét, hogy kijussanak, azonban Molly a képzelet erejével a Hókacsa mintájára Vadmaccsal együtt megépítettek egy igazi jégből kreált kis repülőt, amivel sikerült kiszállni a thembriai tanyáról…

, ,

Dolgozom, kérlek várj....
ELKÜLDÖM VALAKINEK! ELKÜLDÖM VALAKINEK!

Ha tetszett ez a rész, nézd meg a többi Balu Kapitány Kalandjai, Rajzfilmsorozatok rajzfilmet is:

Szólj Hozzá!